Tigla metalica Novatik Metal Wood

Tigla metalica Novatik Wood este asemanatoare cu sindrila traditionala.

O tigla metalica revolutionara

Pentru prima data in Romania, tehnologia secolului XXI este combinata cu traditia si rezulta tigla metalica Novatik Wood, care imita aspectul de sindrila din lemn folosind cele mai performante linii de profilare pentru tigla metalica.

Tigla metalica Novatik Wood aminteste prin aspectul modulelor de sindrila traditionala, din sipci de lemn suprapuse. Astfel, tigla metalica Novatik Wood este perfecta daca vrei un acoperis cu aspect rustic, intr-o zona rurala sau de interes turistic.

Avantajele tiglei metalice Novatik Wood fata de o invelitoare grea din ceramica sau beton sunt evidente – greutatea redusa, timpul scurt de montaj, necesitati minime de depozitare. Totodata, Novatik Wood se integreaza perfect in proiectele cu tenta traditionala, rustica.

Garantia Novatik

Protectia oferita de acoperirea de ZnMg asigura un inalt grad de rezistenta la coroziune si performante superioare fata de otelul galvanizat in diferite climate de exploatare.

In conditiile unui montaj corect, oferim o garantie a sistemului de 25 de ani in sistem pro-rata. Te poti bucura de un acoperis sigur si solid, cu o estetica deosebita, pentru o lunga perioada de timp.